HJK voitti ja kuittasi hurjan rahasumman

HJK voitti Dinamo Minskin 1-0 (Kuva: AOP)

HJK voitti Dinamo Minskin 1-0.

JALKAPALLO Helsingin Jalkapalloklubi otti todella ison voiton Konferenssiliigassa torstaina Helsingissä. HJK voitti dramaattisen ottelun maalein 1-0.

Ottelun ainoa hyväksytty maali syntyi heti toisen jakson alussa. HJK:n Lee Erwin yritti ensin itse, mutta ei onnistunut. Jatkotilanteesta Liam Möller tuikkasi pallon kuitenkin verkkoon.

Toisen jakson lopulla HJK:lla oli loistava mahdollisuus siirtyä jo kahden maalin johtoon, kun Trofim Melnitshenko torjui pallon kädellään boksissa ja sai punaisen kortin. Seuranneen rankkarin Luke Plange kuitenkin tyri.

Se oli tulla todella kalliiksi, sillä Dinamo Minsk nousi lisäajalla vielä tasoihin. Vladislav Kalinin ampui tasoitusmaalin viimeisellä minuutilla, mutta VAR-tarkistus pelasti Klubin. Maalia ei hyväksytty ja näin HJK nappasi sittenkin voiton.

Samalla HJK sai komeat 400 000 euroa palkintorahaa. Tasapelillä summa olisi pudonnut 133 000 euroon.

Veikkausliigassa pronssille jääneen HJK:n saldo Konferenssiliigasta on nyt yksi tappio ja yksi voitto.